Varza cu carne tocata si orez

de aziz in Vita, 12 Ian 2011 | 8688 vizualizari

 

fiul meu a numit-o ,,sarmale imprastiate,,:))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de vita
  • o varza verde
  • un pahar orez cu bobul rotund
  • 2-3 rosii decojite
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o mina patrunjel
  • sare piper
  • supa instant
  • o crenguta cimbru uscat cui ii place
  • paprika iute un vf de lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne tocata si orez:

Taiem varza fideluta. Ceapa cubulete la prajit in putin ulei, adaugam rosiile cojite si taiate cubulete +morcovul dat pe razatoarea mica. Lasam la inabusit cind totul este destul de fiert, adaugam carnea tocata si amestecam continuu ; Punem pasta de tomate citeva minute inca si adaugam varza si apa fierbinte cit sa cuprinda tot,punem capacul si lasam la fiert. Cind incepe sa fiarba bine lasam focul cit mai mic si avem grija sa amestecam din cind in cind. Adaugam si orezul pe care eu l-am lasat in prealabil in apa fierbinte, se sareaza si condimenteaza dupa gust . La sfarsit se pune patrunjelul si crenguta de cimbru.

 

TIPS-URI

1

amestecati des ca se prinde foarte repede.

2

cine doreste poate adauga jumari si cirnati desfacuti(numai carnita fara pielita)

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne tocata si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

aziz 1

13.01.2011, 08:23

ca doar n-ai vrea sa o maninci pe medi garnitura la varza fata da n-am pus cirnati in ea ca n-am avut eu doar am sugerat

aziz 1

13.01.2011, 08:24

mirela te invit cu mare drag

MIUTA 1

13.01.2011, 14:23

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb