Vita la gratar cu piure si mozzarella

de jolygina in Vita, 17 Mar 2015 | 1673 vizualizari

 

o idee buna pentru un pranz delicios si sanatos

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de vita 4 bucati ca pentru snitel
  • cartofi 300
  • lapte 150ml
  • un cubulet de unt
  • mozzarella ,bulgari mari
  • frunze de busuioc
  • piper
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita la gratar cu piure si mozzarella:

Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat.


Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul prima data si amestecam dupa care adaugam laptele.


Carnea o preparam astfel pentru a iesi mai frageda: Incingem tigaia dupa care punem un varf de unt pentru a unge putin, dupa care asezam bucatile de care pregatite si le lasam 1 minut si apoi pe fiecare in parte asezam cate un varf de cutit de unt, le mai lasam un minut si o intoarcem pe partea cealalta le mai lasam inca alte 2 minute si le scoatem. Daca stau mai mult se intaresc


Asezam pe farfurie piureul il condimentam dupa placul fiecarei persoane, adaugam o bucata de carne apoi bucata de mozzarella o taiem in doua si asezam in ea o frunza de busuioc .


Pentru a garanta gustul bucatii de vita, trebuie taiata mai gros cam cat este grosimea unui deget .


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita la gratar cu piure si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.03.2015, 21:39

Fain!

jolygina 1

18.03.2015, 00:56

mihaelar63 1

10.04.2015, 05:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Kefta Mkaouara (Tajine cu chiftele si oua, in sos de rosii)