Legume umplute

de -tony- in Vita, 26 Aug 2012 | 1101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei
  • 6 ciuperci mari
  • 4 rosii mari ptr umplut si 2 pentru compozitie
  • 1/2 vinata
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 1 morcov
  • 6-8 boabe fistic crud
  • 6-8 boabe migdale crude
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • salvie
  • cimbru
  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 cub knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute:

Se spala si se curata ardeii. Ciupercile se spala, se curata si se elimina piciorul. Se scobesc de partea neagra din interior. Se curata rosiile si se scobesc si ele in interior, dupa se adauga sare si se lasa la scurs. Vanata, picioarele ciupercilor, dovlecelul, morcovul si ceapa se toaca marunt.


Fisticul si migdalele se toaca. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune usturoiul intreg. In acelasi ulei se pun fisticul si migdalele. Cand usturoiul a prins culoare il eliminam. Se adauga sare, cimbru si salvie, apoi adaugam legumele. Se calesc pana prind culoare si se adauga carnea tocata si jumatate din ulei. Intre timp se taie rosiile ramase in bucati si se amesteca cu continutul rosiilor ptr umplut. Se adauga in tigaie dupa ce carnea e facuta. Se adauga sare, piper si cubul de knorr. Se adauga putina apa daca e nevoie.


Se umplu legumele, se aseaza intr-o tava in care am pus cealalta jumatate din cantitatea de ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

27.08.2012, 12:39

mirela0911 1

27.08.2012, 21:21

Bine arata!

jolygina 1

28.08.2012, 09:18

vreau si de aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti