Legume umplute cu piept de pui

de Bucataras in Pui, 9 Iun 2016 | 7151 vizualizari

 

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase…  o sa va arat azi reteta perfecta pentru o cina usoara: vom face legume umplute,  iar  pentru umplutura folosim carne de pui si multe verdeturi. Reteta nu e scumpa si e o varianta buna si pentru cele care sunt mai atente la silueta!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 zucchini
  • 500 gr carne tocata de curcan
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 ml apa sau supa de legume
  • o legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc proaspat sau uscat
  • 100 gr cascaval ras
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute cu piept de pui:

Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si dovlecei cu ajutorul unei linguri. Toaca-l apoi marunt si pune-l deoparte. Taie ceapa verde si usturoiul rondele subtiri, apoi caleste-le in uleiul incins. Taie carnea bucatele, pune-o peste ceapa si amesteca pana isi schimba culoarea. Adauga miezul de vinete si dovlecei, pune apa sau supa de legume, pasta de tomate, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si lasa sa se gateasca 15-20 de minute la foc potrivit.


Opreste focul si adauga mararul si busuiocul taiate marunt. Dupa ce compozitia s-a racit putin, umple jumatatile de legume si asaza-le intr-o tava unsa cu putin ulei.


Vezi toti pasii de preparare aici https://youtu.be/TdAtcDn6EVQ

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

09.06.2016, 21:01

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 08:24

minunata idee!

AdinaG 1

14.06.2016, 12:40

Miamy!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana