Burrito cu pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2017 | 12151 vizualizari

 

Nu stiu voua, dar noua tare mult ne plac genul asta preparate. Sunt usoare, te poti juca cu ingredientele, le poti adapta dupa gusturile fiecaruia si le si mancam cu pofta. Nu puteti rata o asemenea reteta, mai ales, daca intr-o zi nu aveti mult chef de gatit.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura sos teriyaki
  • 2 rosii potrivite
  • 2 castraveti potriviti
  • cateva frunze de salata verde
  • 200 gr fasole boabe rosie fiarta
  • 100 gr cascaval dat pe razatoarea mare
  • 4 lipii
  • 4-5 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burrito cu pui:

Spalam pieptul de pui, il stergem cu niste servetele.
Il taiem bucati potrivite si il batem putin cu ciocanul de snitele.
Intr-un bol, amestecam uleiul, sare, piper, boia dulce, busuiocul si sosul teriyaki.
Peste acest amestec, punem bucatile de pui, le amestecam bine pentru a se condimenta. Acoperim carnea si o dam la frigider pentru 1-2 ore.
Rosiile le taiem cubulete.
Castravetii ii curatam si ii facem cubulete.
Salata o spalam, o stergem bine de apa si o rupem bucatele.
Iaurtul il condimentam cu putina sare si piper.
Incingem o tigaie grill, punem bucatile de pui.
Le rumenim pe ambele parti, le scoatem pe un platou.
Il taiem bucati potrivite.
Luam o lipie, punem o lingura de iaurt si il intindem.
Pe o margine a lipiei, asezam bucati de pui, salata, cuburi de rosii, de castravete, apoi boabe de fasole si cascaval ras.

Rulam cat mai strans si avem grija sa bagam lateralele de lipie in interior ca sa nu curga nimic.
La fel procedam si cu celelalte portii.
Le servim cu multa pofta, ca doar sunt prea bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Burrito cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diaconta 1

26.02.2017, 20:51

Grozav arata de ai sti de cata vreme mi-e pofta de asa ceva

kytz 1

23.06.2018, 12:07

Buuuuuuun!

Rocsi 1

23.06.2018, 19:30

Dia, Kytz, va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornete din lipii