Butoiase cu ciuperci

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2010 | 1902 vizualizari

 

Este o reteta simpla si gustoasa.Am luat reteta dintr-o revista,este o reteta de sezon.

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel mai lung sau doi mai scurti:);
  • 100 g kaizer;
  • 5-6 ciuperci;
  • 1 ceapa mare;
  • 1 pahar vin alb;
  • 3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • ulei;
  • patrunjel verde si ardei rosu(pentru decor);
  • 1 conserva mica de porumb amestecat cu fasole boabe rosie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase cu ciuperci:

Calim putin kaizerul,usturoiul si ceapa tocate marunt.Cand s-au aurit,adaugam ciuperciletaiate marunt,conserva de porumb cu fasole,sare si piper dupa gust.Lasam trei min. dupa care stingem cu vin.Lasam ciupercile pe foc mic cca. cinci minute,amestecam din cand in cand.Pregatim intre timp butoiasele:taieb dovlecelul in patru sau cinci(depinde cat ne permite lungimea lui).


Scobim in interior,umplem cu compuzitia cu ciuperci.Asezam butoiasele intr-o tava cu putina apa si ulei,sa fie apa si uleiul cam pe la jumatatea butoiaselor(eu am pus trei linguri cu ulei).Dam la cuptor aproximativ 25-30 min.Depinde de cuptor.


Pofta buna tuturor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mena29 1

27.07.2010, 23:03

Ba cum sa nu bunica,poti sa ceri fara probleme,mai am butoiase,vreo doua

Ina 1

28.07.2010, 08:27

un butoias vreau si eu Mena, arata foarte frumos ce au facut tu aici!

mena29 1

29.07.2010, 08:59

Multumesc Ina,mai am dovlecei asa ca-n juma de ora ma execut cu inca o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Sorici in saramura