Butoiase vesele

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 2160 vizualizari

 

Adaptat dupa butoiasele Medei.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca cu vin
  • 2-3 graunti usturoi
  • partunjel,marar
  • sare piper
  • 1 rosie
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase vesele:

Se curata si se spala dovleceii,se taie in bucati mai mari. Se scobesc cu lingurita pentru a putea fi introdusa umplutura.


Umplutura:se pun doua linguri de ulei de masline in tigaie,usturoiul taiat in patru,se caleste putin apoi se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga ciupercile taiate marunt si se calesc adaugandu-se vinul din cescuta putin cate putin.Se condimenteaza si se da la o parte de pe foc cand s-a mai racit putin se adauga oul, se amesteca bine, apoi mararul si patrunjelul.


Intreaga compozitie se repartizeaza in dovleceii scobiti. Deasupra se pune o jumatate de felie de cascaval si o felie de rosie.


Se dau la cuptor circa 45 minute.

 

TIPS-URI

1

Se servesc simplii sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase vesele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bunica 1

30.07.2010, 09:00

Nici eu nu credeam ca pot iesi atat de bune Nu mai este dar, daca fa face placere ....mai fac

diana_k 1

30.07.2010, 10:33

suna bine si arata si mai bine

Adinacarla 1

11.08.2010, 08:36

yam, yam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume