Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Adaptat dupa butoiasele Medei.
Se curata si se spala dovleceii,se taie in bucati mai mari. Se scobesc cu lingurita pentru a putea fi introdusa umplutura.
Umplutura:se pun doua linguri de ulei de masline in tigaie,usturoiul taiat in patru,se caleste putin apoi se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga ciupercile taiate marunt si se calesc adaugandu-se vinul din cescuta putin cate putin.Se condimenteaza si se da la o parte de pe foc cand s-a mai racit putin se adauga oul, se amesteca bine, apoi mararul si patrunjelul.
Intreaga compozitie se repartizeaza in dovleceii scobiti. Deasupra se pune o jumatate de felie de cascaval si o felie de rosie.
Se dau la cuptor circa 45 minute.
1
Se servesc simplii sau cu iaurt.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult