Butoiase vesele

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 3480 vizualizari

 

Adaptat dupa butoiasele Medei.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca cu vin
  • 2-3 graunti usturoi
  • partunjel,marar
  • sare piper
  • 1 rosie
  • 2 felii cascaval
  • 1 ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase vesele:

 Se curata si se spala dovleceii,se taie in bucati mai mari. Se scobesc cu lingurita pentru a putea fi introdusa umplutura.

 Umplutura:se pun doua linguri de ulei de masline in tigaie,usturoiul taiat in patru,se caleste putin apoi se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga ciupercile taiate marunt si se calesc adaugandu-se vinul din cescuta putin cate putin.Se condimenteaza si se da la o parte de pe foc cand s-a mai racit putin se adauga oul, se amesteca bine, apoi mararul si patrunjelul.

Intreaga compozitie se repartizeaza in dovleceii scobiti. Deasupra se pune o jumatate de felie de cascaval si o felie de rosie.

 Se dau la cuptor circa 45 minute.

TIPS-URI

1

Se servesc simplii sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase vesele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Bunica 1

30.07.2010, 09:00

Nici eu nu credeam ca pot iesi atat de bune Nu mai este dar, daca fa face placere ....mai fac

diana_k 1

30.07.2010, 10:33

suna bine si arata si mai bine

Adinacarla 1

11.08.2010, 08:36

yam, yam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella