Buñuelos De Viento Sau Blinele

de dana1986 in Dulciuri, 26 Sep 2011 | 11453 vizualizari

 

este o reteta spaniola care imi place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 125 gr de faina
  • 40 gr zahar
  • sare
  • 80 gr margarina
  • 250 ml apa
  • 4 oua
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos De Viento Sau Blinele:

Intr-o oala punem la fiert apa, margarina, zaharul, zaharul vanilat si sarea si cand incepe sa fiarba luam de pe foc. Adaugam faina si amestecam repede cu un tel pana obtinem o pasta omogena. Punem din nou pe foc pentru inca 1 minut la foc mare. Luam de pe foc si adaugam 2 oua si amestecam bine, dupa care le adaugam si pe celelalte 2 si amestecam pana obtinem o pasta omogena.


Cu ajutorul unei linguri unsa cu ulei luam din pasta obtinuta si punem in uleiul bine incins la prajit, le prajim bine pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a se absorbi surplusul de ulei iar apoi pudram cu zahar pudra(eu nu le-am pudrat ca ne plac mai mult asa fara zahar), si servim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos De Viento Sau Blinele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

02.10.2011, 00:48

foarte bune,iar daca se pot umple sunt delicioase

Lau 1

03.10.2011, 09:31

bune

mona86 1

28.10.2013, 18:55

am si eu o nedumerire se amesteca ingredientele in apa fiarta?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dulce de leche