Buñuelos De Viento Sau Blinele

de dana1986 in Dulciuri, 26 Sep 2011 | 15497 vizualizari

 

este o reteta spaniola care imi place foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 125 gr de faina
  • 40 gr zahar
  • sare
  • 80 gr margarina
  • 250 ml apa
  • 4 oua
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buñuelos De Viento Sau Blinele:

 Intr-o oala punem la fiert apa, margarina, zaharul, zaharul vanilat si sarea si cand incepe sa fiarba luam de pe foc. Adaugam faina si amestecam repede cu un tel pana obtinem o pasta omogena. Punem din nou pe foc pentru inca 1 minut la foc mare. Luam de pe foc si adaugam 2 oua si amestecam bine, dupa care le adaugam si pe celelalte 2 si amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Cu ajutorul unei linguri unsa cu ulei luam din pasta obtinuta si punem in uleiul bine incins la prajit, le prajim bine pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a se absorbi surplusul de ulei iar apoi pudram cu zahar pudra(eu nu le-am pudrat ca ne plac mai mult asa fara zahar), si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos De Viento Sau Blinele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

02.10.2011, 00:48

foarte bune,iar daca se pot umple sunt delicioase

Lau 1

03.10.2011, 09:31

bune

mona86 1

28.10.2013, 18:55

am si eu o nedumerire se amesteca ingredientele in apa fiarta?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco