Chocolate Crinkles/Biscuiti crapati

de Patricia Iordache in Dulciuri, 8 Apr 2013 | 10797 vizualizari

 

Aceasta reteta am gasit-o pe blog-ul Laurei Adamanche. Sunt usor de facut, gustosi si aspectuosi.

 

INGREDIENTE

  • - 225 gr. ciocolata amaruie
  • - 60 gr. unt;
  • - 100 gr, zahar;
  • - 2 oua mari;
  • - 225 gr. faina;
  • - 1 esenta vanilie;
  • - 1 lingurita praf de copt;
  • - putina sare;
  • - zahar pudra (pentru exterior)
Portii: 11
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles/Biscuiti crapati:

Mixam ouale cu zaharul pana se deschide la culoare si isi dubleaza volumul.

Topim ciocolata pe baie de abur impreuna cu untul.

Adaugam ciocolata topita, usor calduta, peste oua, amestecand pana la omogenizare. Adaugam faina cernuta  si amestecata cu praf de copt. Punem sarea si esenta de vanilie.

Obtinem o crema pe care o tinem la frigider minim 3 ore sau peste noapte.

Formam din aluat o bila cat o nuca pe care o dam prin zahar pudra si o asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Procedam asa cu toata compozitia.

Coacem biscuitii la 170 grade, maxim 10 minute. Interiorul trebuie sa ramana umed ca la negresa, asa ca nu depsiti timpul de coacere.

Dupa ce s-au copt, ii lasam putin sa se raceasca in tava si ii scoatem usor din tava pentru ca sunt fragili si moi pana se racesc.

Din cantitatile mentionate am obtinut 46 biscuiti.

 

TIPS-URI

1

Reteta prevede sa dam bilutele de coca si prin zahar tos insa eu am incercat si nu mi-a placut, asa ca i-am dat doar prin zahar pudra.

2

Dupa coacere au aspect crapat, foarte frumos.

3

Manevrati cu grija cat sunt calzi, pentru ca sunt fragili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles/Biscuiti crapati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Patricia Iordache 1

09.04.2013, 10:20

Multumesc Gaby! Poate o fi norocul incepatorului, ca este prima data cand ii fac

LadyCrs 1

12.04.2013, 23:59

Si eu de cand tot zic ca fac ...sunt asa de efect!

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 08:24

Da

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri inimioare