Nasturii lui Mos Craciun

de Lau in Dulciuri, 7 Dec 2012 | 1518 vizualizari

 

Mi-au palcut faorte mult cand i-am vazut la alice

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 cana de zahar
  • 200 g unt
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de copt
  • scortisoara
  • ghimbir
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturii lui Mos Craciun:

Amestecam faina cu sare,zahar,scortisoara,ghimbir,praful de copt,


Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Adaugam galbenusurile amestecate si zeama de lamaie, framantam o coca elastica si nelipicioasa.


Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 30 minute (eu am lasat cat am facut pana la scoala)


Scoatem coca, o mai framantam putin dupa care intindem o foaie si decupam cercuri (cu capacul de la o sticla am facut cercul din mijloc) cu un pai facem 4 gauri ca sa semene cu nasturi.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam biscuitii si dam la cuptor cca 15 minute sa se rumeneasca putin dedesupt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturii lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

_Alina_ 1

08.12.2012, 08:19

Sunt tare dragalasi, iar Mosul va fi foarte fericit!

adry88 1

08.12.2012, 11:57

foarte buni

Lau 1

08.12.2012, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de sarbatoare cu gem asortat