Tiramisu reţetă originală

de Adele in Dulciuri, 31 Mar 2014 | 1209 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Daca tot e o zi de luni aveam nevoie de ceva care sa imi indulceasca inceputul de saptamana :P.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 gr mascarpone.
  • 1 ou.
  • 4 linguri de zahar.
  • 200 ml de frisca batuta.
  • cafea (100 ml)
  • piscoturi.
  • ciocolata
  • 3 linguri de cacao amara.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Batem oul cu cele 4 linguri de zahar pana devine spuma,adaugam mascarponele si continuam sa amestecam bine pana devine cremos.Din frisca batuta oprim 2 linguri iar restul o adaugam in crema de mascarpone.Dam la frigider pentru cateva minute.


In cafeaua calda pune cele 2 linguri de frisca si amestecam bine.


Luam piscoturile le inmuiem in cafea si incepem sa facem un strat ,deasupra acoperim cu crema si bucatele de ciocolata.Punem un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si inchidem cu un strat de crema,presuram cacao amara .


Se da la frigider pentru cel putin o ora.


 

TIPS-URI

1

Se pot face si mini portii in cupa de inghetata sau pahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

31.03.2014, 20:52

Pushaa 1

31.03.2014, 21:46

imi place

Adele 1

31.03.2014, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, in cupe cu Ceva Fin de la Delaco