Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 6834 vizualizari

 

reteta este preluata de la leo flori , am facut-o si cu cremvusti . am postat -o ca prietenii sa o gaseasca mai usor .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi ptr . foietaj ,,M ..........."
  • 500 gr cabanos
  • mac
  • susan
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:


  1. se desfac cele doua foi din pachet [ operatiunea se efectueaza usor , foile find impaturate in folie ]

  2. fiecare foaie se imparte in 9 parti .

  3. in fiecare dreptunghi de foie se aseaza o bucata de cabanos si se ruleaza si se fac crestaturi.

  4. se presara dupa preferinta cu mac, susan , sare sau chimen .

  5. se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 150 grade C pana se rumenesc .

  6. serviti calde sau reci cu mustar sau hrean razuit .

 

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa ungeti foile cu nimic .

2

asezati rulourile in tava  mai distantate , vor creste si daca se unesc nu se coc bine . 

3

ATENTIE !!! nu se prepara la cuptorul cu microunde [ instructiunile de pe pachet]

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci