Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 8706 vizualizari

 

reteta este preluata de la leo flori , am facut-o si cu cremvusti . am postat -o ca prietenii sa o gaseasca mai usor .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi ptr . foietaj ,,M ..........."
  • 500 gr cabanos
  • mac
  • susan
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

  1. se desfac  cele doua foi din pachet [ operatiunea se efectueaza usor , foile find impaturate in folie ]
  2. fiecare foaie se imparte in 9 parti .
  3. in fiecare dreptunghi de foie se aseaza o bucata de cabanos si se ruleaza si se fac crestaturi.
  4. se  presara dupa preferinta cu mac, susan , sare sau chimen .
  5. se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 150 grade C pana se rumenesc .
  6. serviti calde sau reci cu mustar sau hrean razuit .

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa ungeti foile cu nimic .

2

asezati rulourile in tava  mai distantate , vor creste si daca se unesc nu se coc bine . 

3

ATENTIE !!! nu se prepara la cuptorul cu microunde [ instructiunile de pe pachet]

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele "oltenesti"