Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 6211 vizualizari

 

reteta este preluata de la leo flori , am facut-o si cu cremvusti . am postat -o ca prietenii sa o gaseasca mai usor .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi ptr . foietaj ,,M ..........."
  • 500 gr cabanos
  • mac
  • susan
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:


  1. se desfac cele doua foi din pachet [ operatiunea se efectueaza usor , foile find impaturate in folie ]

  2. fiecare foaie se imparte in 9 parti .

  3. in fiecare dreptunghi de foie se aseaza o bucata de cabanos si se ruleaza si se fac crestaturi.

  4. se presara dupa preferinta cu mac, susan , sare sau chimen .

  5. se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 150 grade C pana se rumenesc .

  6. serviti calde sau reci cu mustar sau hrean razuit .

 

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa ungeti foile cu nimic .

2

asezati rulourile in tava  mai distantate , vor creste si daca se unesc nu se coc bine . 

3

ATENTIE !!! nu se prepara la cuptorul cu microunde [ instructiunile de pe pachet]

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori imbracati in foietaj