Cafea spumoasa

de mirela0911 in Cafea, 9 Iul 2011 | 2500 vizualizari

 

V-am pregatit o cafea rece si spumoasa pt ca se anunta o zi caniculara.

 

INGREDIENTE

  • 2 lg cafea ness 
  • 2 lg zahar
  • 8 cuburi de gheata
  • 100g frisca
  • 1 lg esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea spumoasa:

Se dizolva cafeaua cu zaharul in 20ml apa fierbinte si se freaca pana isi schimba culoarea. Se pune in doua pahare acest amestec, se toarna apa rece cat sa se umple un sfert din pahar.


Gheata se zdrobeste bine la blender si se imparte in cele doua pahare. Frisca se bate cu esenta de vanilie. Se orneaza cele doua pahare cu frisca, se decoreaza cu cativa "viermisori" de ciocolata si se serveste cu un pai.


Pofta buna!


Sursa este revista Click! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea spumoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

10.07.2011, 15:45

Ed asa e

mirela0911 1

10.07.2011, 15:45

Vladimir multumesc

ionela2682 1

12.07.2011, 21:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Frappe