Caise sau piersicute,seamana...

de Constelatialeu in Prajituri, 7 Ian 2013 | 4758 vizualizari

 

Mie imi place sa le spun piersicute si imi plac foarte mult....

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de zahar farin
  • 1 pahar de ulei
  • 3 oua
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • gem de piersici,caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caise sau piersicute,seamana...:

Ouale se freaca cu zaharul pana devin spumoase,se adauga uleiul ca la maioneza, coaja de lamaie,praful de copt si faina,cat sa se lege o coca din care se fac niste bilute,potrivite,nici prea mici nici prea mari.Se coc cca 20-25 min,cuptorul incins inainte.

Dupa ce se racesc cat putem sa le tinem in mana se scobesc in mijloc.Amestecam gemul cu ce am scobit din piersicute,daca dorim adaugam si ceva esente,dupa gust.Se umplu doua cate doua,se inmoaie in colorant alimentar,rosu,galben,verde,depinde ce culori avem si se tavalesc prin zahar....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise sau piersicute,seamana..." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

08.01.2013, 13:38

De mult timp nu am facut..Asa bune si frumoase

Lau

Lau 1

08.01.2013, 14:47

delicioase si faine

Teo

Teo 1

08.01.2013, 22:25

mereu frumoase si vesele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!