Caise sau piersicute,seamana...

de Constelatialeu in Prajituri, 7 Ian 2013 | 4970 vizualizari

 

Mie imi place sa le spun piersicute si imi plac foarte mult....

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de zahar farin
  • 1 pahar de ulei
  • 3 oua
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • gem de piersici,caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caise sau piersicute,seamana...:

Ouale se freaca cu zaharul pana devin spumoase,se adauga uleiul ca la maioneza, coaja de lamaie,praful de copt si faina,cat sa se lege o coca din care se fac niste bilute,potrivite,nici prea mici nici prea mari.Se coc cca 20-25 min,cuptorul incins inainte.


Dupa ce se racesc cat putem sa le tinem in mana se scobesc in mijloc.Amestecam gemul cu ce am scobit din piersicute,daca dorim adaugam si ceva esente,dupa gust.Se umplu doua cate doua,se inmoaie in colorant alimentar,rosu,galben,verde,depinde ce culori avem si se tavalesc prin zahar....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caise sau piersicute,seamana..." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.01.2013, 13:38

De mult timp nu am facut..Asa bune si frumoase

Lau 1

08.01.2013, 14:47

delicioase si faine

Teo 1

08.01.2013, 22:25

mereu frumoase si vesele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Briose cu budinca de vanilie