Cap de piept de porc, cu cartofi la cuptor

de Rocsi in Porc, 6 Aug 2016 | 8454 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

06.08.2016, 22:11

bun bun

Ancutsa 1

06.08.2016, 22:14

Immm ce bun!

Bucataras Medi 1

06.08.2016, 22:20

Ce frumos sunt rumeniti cartofii!

diaconta 1

06.08.2016, 22:23

foarte bun

Dya Daniela Andrei 1

06.08.2016, 22:50

Ce bine arata! Delicios!

Rahela Velicu 1

07.08.2016, 04:46

Gherca Daniela 1

07.08.2016, 09:32

foarte bun!

Bya Ralu 1

07.08.2016, 10:34

nu am mai papat asa ceva

Rocsi 1

07.08.2016, 10:42

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

07.08.2016, 10:42

Ancutsa, multumesc

Rocsi 1

07.08.2016, 10:42

Medi, eu din toata carnea, aleg mereu cartofii ))

Rocsi 1

07.08.2016, 10:42

Multumesc mult Dia

Rocsi 1

07.08.2016, 10:43

Dya, multumesc

Rocsi 1

07.08.2016, 10:43

Rahela

Rocsi 1

07.08.2016, 10:43

Multumesc Daniela

Rocsi 1

07.08.2016, 10:44

Bianca, si eu am facut pentru prima data. Este chiar foarte bun

Andra_Constantinescu 1

07.08.2016, 16:38

O bunătate!

Rocsi 1

07.08.2016, 19:25

Multumesc Andra

mirela0911 1

07.08.2016, 20:45

Eu iau cartofii!

Ksenya 1

08.08.2016, 09:16

n-am mancat nici eu asa ceva! Trebuie incercat!

Zamfira 1

08.08.2016, 10:02

Rocsi 1

08.08.2016, 11:03

Mirela, si eu sunt o mare fana a cartofilor

Rocsi 1

08.08.2016, 11:04

Ksenya, iese foarte bun

Rocsi 1

08.08.2016, 11:04

Melinda

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor