Cappuccino freddo

de Corinuta in Cafea, 31 Iul 2010 | 6526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml cafea tare sau expresso
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 2-3 picaturi esenta de vanilie
  • 3 cuburi de gheata
  • frisca, cacao ptr ornat
  • optional 20 ml lichior de cafea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino freddo:

Laptele se pune intr-un pahar si se da la congelator vreo 10 minute. Intre timp se amesteca cafeaua cu zaharul, lichiorul, esenta de vanilie si cu 2 cuburi de gheata si se mixeaza cu blenderul.


Laptele scos din congelator se mixeaza si el separat 2-3 minute. Se pune laptele intr-o cana se adauga un cub de gheata,iar apoi se toarna peste cafeaua.


Se poate orna cu frisca, peste care se presara cacao. Eu am pus si un bat de scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino freddo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

31.07.2010, 21:09

Ina 1

31.07.2010, 22:56

eu aduc canile, ca furcile nu-s de folos

nadina73 1

01.08.2010, 01:08

corina si cine nu brea cafeao sa incerc pt sotu daca eu nu beau cafeasuper deci 5 paie mari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Frappe