Cappuccino freddo

de Corinuta in Cafea, 31 Iul 2010 | 5680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml cafea tare sau expresso
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 2-3 picaturi esenta de vanilie
  • 3 cuburi de gheata
  • frisca, cacao ptr ornat
  • optional 20 ml lichior de cafea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino freddo:

Laptele se pune intr-un pahar si se da la congelator vreo 10 minute. Intre timp se amesteca cafeaua cu zaharul, lichiorul, esenta de vanilie si cu 2 cuburi de gheata si se mixeaza cu blenderul.


Laptele scos din congelator se mixeaza si el separat 2-3 minute. Se pune laptele intr-o cana se adauga un cub de gheata,iar apoi se toarna peste cafeaua.


Se poate orna cu frisca, peste care se presara cacao. Eu am pus si un bat de scortisoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino freddo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

31.07.2010, 21:09

Ina 1

31.07.2010, 22:56

eu aduc canile, ca furcile nu-s de folos

nadina73 1

01.08.2010, 01:08

corina si cine nu brea cafeao sa incerc pt sotu daca eu nu beau cafeasuper deci 5 paie mari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Italia intr-o ceasca...de cafea