Cappuccino Freddo French Vanilla

de Adi_Caradeanu in Cafea, 2 Iul 2015 | 986 vizualizari

 

Foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 1 espresso (30 ml Cafea)
  • 120 ml Lapte
  • 15 ml Monin Sirop French Vanilla
  • 2 - 3 cuburi gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino Freddo French Vanilla:


  1. Preparati un espresso, eu am folosit Brevill Prima Latte

  2. Introduceti toate ingredientele in shaker si agitati puternic

  3. Adaugati in pahar 3 - 4 cuburi de gheata proaspata

  4. Strecurati bautura din shaker in pahar

  5. Decorati cu coaja de portocala

 

TIPS-URI

1

 puteti folosi si un alt sirop, de caramel sau vanilie

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino Freddo French Vanilla" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

02.07.2015, 20:16

dantes 1

03.07.2015, 08:36

Super!

MotanLaOale 1

03.07.2015, 19:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cappuccino freddo