Capsunica

de Oana in Dulciuri, 26 Mar 2015 | 1179 vizualizari

 

Este un desert simplu de tot si bun, bunut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr iaurt grecesc
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 250 gr branza de vaci sau ricotta
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita esenta de rom
  • 100 gr capsuni
  • un pahar suc proaspat de portocale
  • 100 gr piscoturi
  • o lingura gelatina
  • Decor:
  • 100 gr capsuni
  • frunze de menta
  • 100 gr afine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Mai intai pregatiti patru pahare de desert. Hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece. Capsunile le taiati cuburi. Amestecati intr-un blender iaurtul, frisca, branza de vaci, zaharul pudra, romul si capsunile pana obtineti o crema fina. Topiti gelatina la bain marie si adaugati-o in crema. Omogenizati bine.


Rupeti piscoturile si insiropati-le cu sucul de portocale.


Asezati in pahare un strat de piscoturi, capsuni si afine, crema pana le umpleti. Lasati la rece cel putin doua ore. Decorati cu capsuni si frunze de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

oanapl 1

08.05.2017, 23:00

Arata minunat!

kytz 1

08.05.2017, 23:15

Ce prezentareeee!🍓🍓🍓

Oana 1

09.05.2017, 11:48

Ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piscoturi cu crema de mascarpone