Carnaciori in foietaj

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2012 | 5227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet aluat foietaj Linco
  • carnbaciori de porc afumati
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Taiem aluatul in patratele maricele,luam o patratica de aluat si infasuram carnaciorul in ea,facem asa pana terminam aluatul,presaram susan deasupra si bagam la cuptor timp de 30 de minute.

Un minunat aperivit,usor de preparat si delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj