Carnat la cuptor cu cartofi

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 2787 vizualizari

 

Am facut si o salata de rosii cu castraveti! :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi marisori ,
  • jumate bucatica de carnat ( eu am avut facut in casa ) ,
  • oregano ,
  • condimente pentru cartofi ( sare,piper, chilli , vegeta ) ,
  • jumatate cana apa ( eu am pus si doua bucati de snitel din carne de pui congelat )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat la cuptor cu cartofi:

Clatim cartofii , curatam de coaja , taiem felii ca pt cartofii prajiti doar ca mai grosi. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt , intre timp condimentam cartofii cu ingredientele mentionate , adaugam cartofii in tava , intindem bine , punem carnatul crestat , bucatile de snitel si putina apa ; Dam la cuptorul preincalzit la 200 gr . Lasam aprox 40-50 minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

ieri la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

ieri la 11:42

Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări

ieri la 10:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in cartofi