Carnati

de ianculubita in Mezel de casa, 29 Noi 2011 | 5582 vizualizari

 

Multe din aceste retete de porc,dupa cum v-am spus,le am de la tatal meu;pentru acesti carnati am o amintire:de fiecare data cand facea carnati,avea doua categorii,cu ardei si fara ardei;intr-un an,nu stiu ce s-a intamplat(cred ca a uitat regula),si la masa,aproape mi s-a facut rau de la ardei(eram copil);vreau sa va spun ca de atunci a inceput sa-mi placa toate mancarurile condimentate;
sa nu va mirati de cantitati,pentru ca eu am "casa grea"ha,ha
trebuie sa dau la fete,la sora mea iar "grosul"ramane la mine

 

INGREDIENTE

  • 5kg de pulpa de porc
  • 3kg de carne de vita
  • 4kg de poala de porc(grasa)
  • 1kg de usturoi
  • 1kg de ardei rosu,pus la uscat de mine
  • sare
  • cimbru
  • vin ab
  • intestine de porc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati:

Carnea spalata, lasata sa se scurga, se da la masina de tocat impreuna cu usturoiul si ardeii curatati de seminte; Totul se amesteca foarte bine cu sare, cimbru si vin alb; Se face cate o chifteluta, se prajeste si in acest fel se vede daca mai trebuie ceva; daca totul este in regula se umplu intestinele, dupa care se dau afara sa se zvante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:52

mirela0911 1

30.11.2011, 20:35

prea bine sta carnatul acolo

calvet 1

28.03.2013, 16:17

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian ...calvet.calvet@yahoo.com

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Carnati afumati si uscati