Carnati cu fasole alba si ardei copti

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2017 | 200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati proaspeti, grosi
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ardei copti (345 grame), scursi de apa
  • 1 cutie fasole alba (410 grame)
  • 150 grame spanac proaspat
  • 4 linguri patrunjel proaspat
  • coaja si sucul de la 1/2 lamaie
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu fasole alba si ardei copti:

Se taie carnatii felii.


Se toaca ceapa in cuburi mari si usturoiul felii. Se taie ardeii in bucati potrivite.


Se prajesc carnatii, intr-o tigaie, la foc mediu spre mare, cateva minute, pana devin aurii.


Se indeparteaza din tigaie. In aceeasi tigaie, se adauga putin ulei, daca este nevoie, apoi se adauga jumatate din catitatea de usturoi si toata ceapa si se calesc, la foc mediu spre mic, 8 minute, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se adauga apa, daca este nevoie.


Se adauga ardeii si fasolea (cu tot cu apa in care a fost conservata) si se gatesc 5 minute. Se adauga carnatii inapoi in tigaie, impreuna cu spanacul si se mai lasa 5 minute.


Intre timp, se amesteca, cu ajutorul unui robot de bucatarie, patrunjelul, coaja si sucul de lamaie si restul de usturoi. Se adauga in tigaie si se amesteca bine.


La final, se adauga piper dupa gust.

 

TIPS-URI

1

calorii per portie: 393

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu fasole alba si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:32

Bunica 1

03.05.2017, 21:15

Bun preparat!

dantes 1

04.05.2017, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut cu carnat