Carnati de casa in sos de rosii

de katty in Porc, 11 Ian 2017 | 1020 vizualizari

 

Carnati deliciosi de casa in sos aromat de rosii.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati carnati de casa
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii
  • 200 gr rosii cherry galbene
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc si oregano uscat
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa in sos de rosii:

Curatam ceapa si o taiem in 6-8 bucati in functie de cat este de mare. Asezam carnatii intr-o tava, alaturi de ceapa si stropim cu ligura de ulei de masline. Acoperim cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor.Ceapa se va inmuia in zeama lasata de carnat. Dupa 15-20 de minute scoatem folia de aluminiu si lasam carnatul sa se rumeneasca. Dupa ce zeama a scazut de jumatate si carnatii s-au rumenit frumos adaugam conserva de rosii mixata, rosiile cherry, sare, piper, busuioc si oregano. Lasam tava la cuptor pana sosul se ingroase.

Servim carnatii cu piure de cartofi sau mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

miki_a 1

13.01.2017, 20:26

🍽🍽🍽Dă-mi voie să mă așez la masa ta!

diaconta 1

15.01.2017, 18:20

am mai zis ca tare mult imi place cum gatesti

Lau 1

12.03.2017, 21:50

Placeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului