Carne de curcan in sos la cuptor

de maslinutza in Curcan, 8 Iul 2012 | 6447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne curcan dezosata
  • 4 catei usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 2 frunze dafin
  • piper,ulei,delikat,boia dulce
  • amidon de porumb
  • pasta de tomate concentrat
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan in sos la cuptor:

Carnea spalata se pune la marinat cu 2 linguri de ulei,delikat,usturoi pisat,piper,boia dulce,vin alb,frunze de dafin.


Se varsa totul intr-o tava reyistenta la cuptor.Se pune la 200 grade pana cand carnea e frageda.Se scurge sosul,se pune intr-o cratita la foc,se adauga si lingurita de amidon dizolvat in apa si pasta de rosii.Cand incepe sa se ingroase sosul se stinge si se presara patrunjelul.Tot sosul se toarna peste carnea rumenita sau se serveste aparte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

09.07.2012, 08:32

Sim0na 1

09.07.2012, 20:58

Bine ai venit!
Delicios preparatul tau!

iri_iri 1

09.07.2012, 21:29

ce este de curcan place mult...vreau si eu o portie mai ai??????????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de curcan cu mamaliguta (Zepter)