Carne de porc cu curry.

de Adele in Porc, 19 Sep 2014 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de carne de porc cu grasime.
  • 1 ceapa.
  • 2 linguri mustar .
  • 1 lingura ulei.
  • sare .
  • piper.
  • 1 lingurita curry.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu curry.:

Punem o tigaie la foc cu ulei,curatam si tocam ceapa ,o punem la calit in tigaie,cu o lingura de apa (vin).Pe fiecare bucata de carne intindem cate putin mustar,dupa care punem in tigaie si prajim pe ambele parti,potrivim de sare si piper adaugam curry si un pic de apa ,acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit pentru 10 minute.(intorcand carnea din cand in cand ).

Se serveste alaturi de piureu,orez etc.Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice tip de carne doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu curry." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie