Carne de porc cu mustar si legume in otet

de xana in Porc, 6 Iun 2014 | 893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr carne de porc(de preferinta fara grasime)
  • 30 gr margarina
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • legume in otet(castraveti, conopida, morcov) dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu mustar si legume in otet:

Taiem carnea in fisii subtiri, ca la strogonoff si o dam cu sare si piper. O punem intr-o tigaie cu uleiul de masline si margarina si o lasam la prajit pana incepe sa se rumeneasca, apoi adaugam usturoiul taiat marunt si mai lasam la prajit 2-3 minute. Adaugam vinul si amestecam pana se evapora alcoolul.


Scoatem carnea(lasand sosul format) si in tigaie punem mustarul si amestecam cateva secunde, apoi punem inapoi carnea si o 'imbracam' bine in mustar.


Luam de pe foc si servim cu legumele in otet taiate cubulete mici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu mustar si legume in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:38

xana 1

06.06.2014, 19:54

Multumesc mult

babi5 1

07.10.2014, 15:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Cotlet tiganesc