Friptura de porc la tava

de Rocsi in Porc, 23 Aug 2011 | 6750 vizualizari

 

A taiat o ruda porcul si i-a dat si unui unchi niste carne si a adus-o la mine.a vrut friptura si i-am facut.bineinteles au mancat doar barbatii ca era putin grasa si noi fetele ne strambam cand o vedeam!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,400 kg carne de porc(muschi cu putina grasime) dezosata
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • ulei
  • vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Carnea o spalam bine si o portionam.


o tamponam cu niste servete de bucatarie.


luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie.


punem bucatile de carne in tava.


o condimentam cu sare,piper si putina boia de ardei iute.


ceapa o curata, si o taiem felii rotunde.


rosiile le spalam si le taiem tot felii rotunde.


le punem peste carne si feliile de rosii si cele de ceapa.


punem cam 3 sferturi de cana de apa.


acoperim tava cu folie,pe care o gaurim din loc in loc.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.


ne mai uitam la friptura din cand in cand.


cand este aproape gata,luam folia si stopim carnita cu vin rosu.


mai dam 10 minute la cuptor,apoi scoatem si stropim iar cu putin vin.


mi dam inca 10 minute ,apoi o scoatem si o lasam la racorit.


Merge de minune cu muraturi si bineinteles un pahar de vin rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

20.12.2013, 10:33

Ica

babi5 1

22.12.2013, 18:21

Rocsi 1

22.12.2013, 18:46

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc