Spată de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 10 Mar 2013 | 11669 vizualizari

 

O mâncare cu destul de multe calorii având în vedere că am avut o carne cu grasime,dar cred ca fiind Duminică şi o vreme mohorâtă afară,putem să uităm acest aspect,mai ales că de Luni începem dieta ))))))

 

INGREDIENTE

  • O bucata spata de porc fara os (500 g)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Piper boabe mozaic
  • Boabe de mustar
  • Pudra de usturoi
  • Cateva cuisoare
  • Salvie si rozmarin
  • 150 ml vin rosu
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spată de porc la cuptor:

Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra.

Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin.

Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa o ora am scos folia si am lasat sa se rumenesca cam înca jumatate de ora.

Dupa ce am scos din cuptor am lasat-o acoperita cateva minute cu folia si abia apoi am feliat.

Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spată de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

babi5 1

15.12.2013, 14:14

imi place ca si tu dai multa culoare la platou

diaconta 1

15.12.2013, 21:35

Mala,multumesc mult
Imi place sa fie foarte multa culoare in mancare

adasev12 1

22.12.2013, 22:27

asta da bunaciune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!