Spată de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 10 Mar 2013 | 13472 vizualizari

 

O mâncare cu destul de multe calorii având în vedere că am avut o carne cu grasime,dar cred ca fiind Duminică şi o vreme mohorâtă afară,putem să uităm acest aspect,mai ales că de Luni începem dieta ))))))

 

INGREDIENTE

  • O bucata spata de porc fara os (500 g)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Piper boabe mozaic
  • Boabe de mustar
  • Pudra de usturoi
  • Cateva cuisoare
  • Salvie si rozmarin
  • 150 ml vin rosu
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spată de porc la cuptor:

Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra.


Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin.


Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin.


Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor.


Dupa o ora am scos folia si am lasat sa se rumenesca cam înca jumatate de ora.


Dupa ce am scos din cuptor am lasat-o acoperita cateva minute cu folia si abia apoi am feliat.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spată de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

babi5 1

15.12.2013, 14:14

imi place ca si tu dai multa culoare la platou

diaconta 1

15.12.2013, 21:35

Mala,multumesc mult
Imi place sa fie foarte multa culoare in mancare

adasev12 1

22.12.2013, 22:27

asta da bunaciune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori