Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba

de BuburuzaBubu in Porc, 1 Iun 2012 | 2510 vizualizari

 

Azi va invit la o excursie culinara in Cuba!!!Este Delicioasa Reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de porc
  • 70 gr ceapa(eu am folosit ceapa rosie)
  • 2 catei de usturoi,tocati
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 ml vin rosu sec
  • 160 ml apa
  • 115 ml suc de ananas
  • 25 gr zahar brun
  • 120 gr papaya
  • 2 ardei rosii copti
  • 4-5 linguri ulei
  • sare,piper
  • piper cayenne(se pune cat va place voua de picant)
  • un varf lingurita de oregano uscat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba:

Taiem carne in cuburi de cca 4cm,se condimenteza cu sare si piper.


Intr-o cratita punem uleiul la incins si prajim carnea la foc mare cca 4-5 min,adaugam ceapa tocata si usturoiul continuam sa prajim 2 min,adaugam zaharul si caramelizam.Turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora.Adaugam sucul de ananas si apa,condimentam cu sare,oregano si piper plus piper cayenne. Miscoram focul la mic si lasam sa fiarba acoperit cca 30-40 min.


Curatam papaya de seminte si coaja dupa care o taiem cuburi.Ardeiul se curata de coaja si il taiem tot cuburi mai mari. Dupa ce au trecut 30 de min adaugam papaya si ardeii,se mai lasa la fiert inca 3 min.


Se serveste cu granitura de orez peste care am presarat patrunjel tocat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

01.06.2012, 23:01

like,like

mamaieelena 1

01.06.2012, 23:22

buna

monik80 1

21.03.2015, 06:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut