Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba

de BuburuzaBubu in Porc, 1 Iun 2012 | 2705 vizualizari

 

Azi va invit la o excursie culinara in Cuba!!!Este Delicioasa Reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de porc
  • 70 gr ceapa(eu am folosit ceapa rosie)
  • 2 catei de usturoi,tocati
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 ml vin rosu sec
  • 160 ml apa
  • 115 ml suc de ananas
  • 25 gr zahar brun
  • 120 gr papaya
  • 2 ardei rosii copti
  • 4-5 linguri ulei
  • sare,piper
  • piper cayenne(se pune cat va place voua de picant)
  • un varf lingurita de oregano uscat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba:

Taiem carne in cuburi de cca 4cm,se condimenteza cu sare si piper.


Intr-o cratita punem uleiul la incins si prajim carnea la foc mare cca 4-5 min,adaugam ceapa tocata si usturoiul continuam sa prajim 2 min,adaugam zaharul si caramelizam.Turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora.Adaugam sucul de ananas si apa,condimentam cu sare,oregano si piper plus piper cayenne. Miscoram focul la mic si lasam sa fiarba acoperit cca 30-40 min.


Curatam papaya de seminte si coaja dupa care o taiem cuburi.Ardeiul se curata de coaja si il taiem tot cuburi mai mari. Dupa ce au trecut 30 de min adaugam papaya si ardeii,se mai lasa la fiert inca 3 min.


Se serveste cu granitura de orez peste care am presarat patrunjel tocat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

01.06.2012, 23:01

like,like

mamaieelena 1

01.06.2012, 23:22

buna

monik80 1

21.03.2015, 06:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc umplut si tapetat