Carne de pui cu legume in vas roman

de alinutzika in Pui, 13 Oct 2011 | 4838 vizualizari

 

Mi-am cumparat inca din vara mult-doritul vas roman, dar abia acum i-a venit randul sa-l folosesc..:))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(ce aveti) - eu am pus 2 ciocanele si o pulpa
  • 2 ardei (culori diferite)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie + 1 ceapa alba
  • 4 cartofi marisori
  • condimente:sare, piper, vegeta, usturoi granulat, leustean uscat, etc.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu legume in vas roman:

Se curata legumele, se spala, se taie mai grosier si se asaza impreuna cu carnea condimentata in vasul roman. Se presara putina sare peste toate si se dau la cuptor, pt aproximativ 1, 5-2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

alinutzika 1

14.10.2011, 15:19

Kami, nu m-am saturat de Hot-pan, dar daca tot mi-a luat sotiorul vas roman, mai schimbam "gustul mancarii", cum zici tu...

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 15:01

tare buna ...............

alinutzika 1

20.10.2011, 15:55

multumesc, Medi

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cocotte cu legume