Carne de pui cu legume in vas roman

de alinutzika in Pui, 13 Oct 2011 | 4835 vizualizari

 

Mi-am cumparat inca din vara mult-doritul vas roman, dar abia acum i-a venit randul sa-l folosesc..:))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(ce aveti) - eu am pus 2 ciocanele si o pulpa
  • 2 ardei (culori diferite)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie + 1 ceapa alba
  • 4 cartofi marisori
  • condimente:sare, piper, vegeta, usturoi granulat, leustean uscat, etc.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu legume in vas roman:

Se curata legumele, se spala, se taie mai grosier si se asaza impreuna cu carnea condimentata in vasul roman. Se presara putina sare peste toate si se dau la cuptor, pt aproximativ 1, 5-2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (18)

alinutzika 1

14.10.2011, 15:19

Kami, nu m-am saturat de Hot-pan, dar daca tot mi-a luat sotiorul vas roman, mai schimbam "gustul mancarii", cum zici tu...

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 15:01

tare buna ...............

alinutzika 1

20.10.2011, 15:55

multumesc, Medi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos alb cu oregano