Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 24 Iun 2010 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -8 fasii de bacon(sau sunculita taraneasca)
  • -700 g cartofi noi mici
  • -condimente pentru cartofi
  • -100 g smantana
  • -marar-2 fire ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar:

Pieptul de pui se taie fasii si se ruleaza impreuna cu baconul.Se fixeaza cu o scobitoare si se aseaza intr-o tava cu putin ulei.


Cartofii se curata,se spala si se fierb intregi cu un praf de sare pana intra furculita in ei.Se pun in tava si se condimenteaza totul.


In tava se adauga 1 cana cu apa si se da la cuptor pana este gata carnea.


Smantana se amesteca cu mararul tocat marunt si ceapa si se serveste alaturi de cartofi si pui.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

25.06.2010, 12:12

o portie virtuala si pentru mine

nadina73 1

26.06.2010, 17:41

super bine arata cum de am sarit reteta 5 furcu

adry88 1

07.07.2011, 17:23

foarte bun imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana