Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara)

de nadina73 in Pui, 7 Dec 2010 | 6111 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Anisoara careia i multumesc din suflet ,vezi retata aici http://www.bucataras.ro/retete/8007/pulpe-marinate-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 3,6 kg pulpe pui(8 pulpe intregi)
  • sare
  • piper
  •  usturoi
  • 300 ml smantana
  • 200 maioneza
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara):

Se spala bine pulpele , se taie in doua (au fost foarte mari) , se sterg cu un prosop de bucatarie uscat , se condimeteaza cu sare si piper.


Se amesteca smanatana cu maioneza si usturoi pisat (in reteta nu era usturoi) se pun pulpele la marinat 24 ore in acest sos de smantana .


A doua zi se scot pulpele se aseaza intr-o tava cu hartie de copt , se pune tot sosul peste pulpe , se acopera tava cu o alta folie de hartie pt copt si se da tava la cuptor 20 minute la 220 grade dupa care se da focul mai mic la 180 grade si se scoate hartia de copt pt a se rumeni frumos. Se mai lasa 30 minute aproximativ.


Se servesc cu garnitura de orez, cartofi sau pur si simplu asa simpla cu o salata


PS:Multumesc tare mult Anisoara,au fost grozave iar musafirii au fost tare incantati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate la cuptor(by Anisoara)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

lacrimioara 1

08.12.2010, 21:32

ce bine arata nadina draga vreau si eu sa incerc si nu am inteles iaurtu nu l-ai mentionat la igrediente cata cantitate trebuie sa pun si ai mentionat maioneza trebuie si maioneza

nadina73 1

09.12.2010, 10:21

Da imi cer mii de scuze nu trebuie iaurt ci doar maioneza si smantana,sincer nu stiu de ce am scris iaurt se amesteca ambele impreuna pup si mii de scuze

lacrimioara 1

10.12.2010, 15:40

ok nadina nu trebuie sa-ti ceri scuze se intampla

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole boabe
  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana