Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti

de maxion in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2011 | 6480 vizualizari

 

decurand am ajuns pe acasa in romania si un prieten mia adus carne de vanat am pregatito si a iesit ceva delicios

 

INGREDIENTE

  • carne de vanat 600 gr
  • dovlecei albi 4-5 bucati daca nu sunt mari
  • o legatura de ceapa verde
  • usturoi
  • condimente (pentru carne , piper , cimbru , spondoc)
  • ulei 150 ml
  • pasta de tomate
  • un pahar de vin rosu
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti:

Taiem carnea bucatele potrivite ,o condimentam adaugam paharul de vin si o lasam la frigider 30 min.


Intre timp curatam dovleceii de coaja ii taiem rondele ,condimentam si ii punem la prajit in ulei incins (atentie uleiul poate sa "sara" cand sunt puse rondelele de dovlecei).


Dupa ce carnea e scoasa de la frigider se pune la prajit intr-o cratita cu tot cu lichidul ce s-a lasat cat a stat la frigider


Cand a scazut un pic lichidul din carne adaugam ceapa verde tocata mai fierbem un pic si adaugam pasta de tomate.


Daca mai e nevoie potrivim gustul cu cu condimente si lasam totul sa fiarba pana se obtine un sos destul de consistent.


La sfarsit adaugam usturoiul tocat fideluta .


Servim alaturi de feliute de dovlecei prajiti calzi.


Va urez pofta buna...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Lau 1

06.11.2011, 11:55

bun

MIUTA 1

06.11.2011, 14:05

Foarte buna
Nu am mancat carne de cerb dar de caprioara da.Are o testura foarte fina si e super buna.
Imi place

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 21:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Pui cu rosii si usturoi