Carne de vita in sos

de Andra_Constantinescu in Vita, 2 Apr 2017 | 1117 vizualizari

 

O idee tare buna a avut tata atunci cand a comandat mancarea asta. A iesit un deliciu! Se poate servi cu risotto cu legume.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vita
  • 2morcovi
  • 2 cepe
  • 160 g telina
  • apa
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 100 ml vin rosu
  • 3 linguri bulion
  • 1 foaie de dafin
  • putin busuioc uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita in sos:

Carnea se spala si se portioneaza.


Morcovii se curata de coaja si se spala.


Ceapa se curata de foi si se spala.


Telina se curata de coaja, se spala si se taie in doua.


Carnea, morcovii, ceapa si telina se pun la fiert, in oala sub presiune, la foc mic, timp de 40 de minute. Dupa trecerea acestui interval de timp, se lasa oala sa se depresurizeze timp de 20 de minute, apoi se deschide si se pun carnea si zeama intr-o cratita. Se fierbe carnea in continuare, pana cand mai scade zeama, apoi se adauga putina sare, putin piper negru macinat, o lingurita de boia de ardei dulce, vinul, bulionul, foaia de dafin si putin busuioc uscat. Se dau in cateva clocote, timp in care se maruntesc legumele la robotul de bucatarie. Se adauga si acestea peste carne, dupa care se fierbe totul in continuare, pana cand se mai ingroasa.


Carnea de vita in sos se poate servi cu risotto cu legume.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

noiinbucatarie 1

02.04.2017, 21:23

Foarte gustoasa!

oanapl 1

02.04.2017, 22:00

Ce bunatate!

Rocsi 1

03.04.2017, 18:50

Prea apetisanta ti-a iesit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita cu praz