Carne de vitel cu legume

de lili in Vita, 15 Noi 2010 | 3681 vizualizari

 

o mancare rapida numai buna pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • - 400 gr. carne de vitel
  • - 4-5 ardei ( rosii, galben si verde)
  • - 2 cepe 
  • -sare, vegeta, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel cu legume:

Taiem carne fasii si o prajim pe toate partile. La fel taiem si ceapa si ardeii. Dupa ce carnea s-a calit adaugam ceapa lasam un pic sa se prajeasca dupa care adaugam ardeii. punem condimentele si putina apa, lasand sa fiarba cateva minute.  Pofta buna!!!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

MIUTA 1

17.11.2010, 11:48

Arata foarte bine,vreau si eu....

vanilla 1

19.11.2010, 15:06

ptr mine mai ai ceva???

lili 1

19.11.2010, 17:26

mai este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu legume la cuptor