Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 11 Ian 2016 | 858 vizualizari

 

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne preparata pentru burger
  • 150 g pasta de tomate
  • 3 felii de cascaval
  • unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval:

Bucatiile de carne se condimenteaza pe ambele parti si se pun intr-o tigaie cu putin unt si ulei de masline,pentru cateva minute pe fiecare parte.


Se scot din tigaie pe o farfurie,iar peste uleiul de masline punem pasta de tomate,condimentele si lasam cateva minute la foc mic sa fiarba.


Intr-o tava de unica folosita,sau tava termorezistenta punem sosul de rosii din tigaie,bucatiile de burger prajite,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru 30 minute.


Se scoate tava,se intorc pe partea cealalta,se completeaza cu putina apa daca este nevoie si se da din nou la cuptor fara folie pentru alte 10 minute.


Se scot,deasupra se pune cate o felie de cascaval,iar o alta felie o rupem in bucatele mici si o punem in sos.


Se da la cuptor pana cand cascavalul se topeste.


Se serveste cu piure de cartofi-

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

dantes 1

12.01.2016, 10:45

Bun!

Bya Ralu 1

12.01.2016, 13:12

roxana_simona 1

14.01.2016, 16:26

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paprikas