Cartofi acordeon

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 6634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos. Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam cu rozmarin, cimbru si ulei. Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, timp de coacere 50-60 minute.


Cartofii acordeon ii putem servi cu mici, mustar si castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (33)

Criss 1

13.02.2013, 09:04

Si mie imi plac.

alba_zori 1

13.02.2013, 12:30

Foarte bune,imi lasa gura apa de pofta ce am,am sa-mi fac si eu,te pup

baby_ktalyna 1

13.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro