Cartofi acordeon

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2010 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi mai mici ca sa se patrunda bine
  • crema de branza sau branza topita
  • salam -        
  • carnati -        
  • kaizer -        
  • ciuperci -        
  • ardei gras -        
  • verdeata -        
  • usturoi -        
  • salvie -        
  • diverse feluri de branza: ementaler, mozzarella, tilsit -        
  • busuioc -        
  • oregano -        
  • unt -        
  • cascaval ras  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Se curata cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea de jos astfel incat sa ramana lipite una de cealalta. Se taie mezelurile , ciupercile, ardeiul si branza in felii subtiri si se introduc in crestatura. Se aseaza cartoful pe foaie de aluminiu. Se pot folosi si mai putine ingrediente, ce aveti prin frigider.



Se aseaza deasupra putina crema de branza, un pic de unt, verdeata taiata, condimente si cascaval ras. Se pun si cativa catei de usturoi pe langa cartof si se strange bine folia in sus ca la un saculet. Nu se condimenteaza caci branzeturile si mezelurile sunt suficient de sarate. Se introduc la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.Se servesc calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

27.02.2010, 21:43

mama ce bun

ela 1

28.02.2010, 01:28

mihaelar63 1

01.03.2010, 01:08

super , deja ii vad in pachetel de folie si facuti la gratar . favoriti .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu porumb