Cartofi acordeon

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2010 | 2503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi mai mici ca sa se patrunda bine
  • crema de branza sau branza topita
  • salam -        
  • carnati -        
  • kaizer -        
  • ciuperci -        
  • ardei gras -        
  • verdeata -        
  • usturoi -        
  • salvie -        
  • diverse feluri de branza: ementaler, mozzarella, tilsit -        
  • busuioc -        
  • oregano -        
  • unt -        
  • cascaval ras  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Se curata cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea de jos astfel incat sa ramana lipite una de cealalta. Se taie mezelurile , ciupercile, ardeiul si branza in felii subtiri si se introduc in crestatura. Se aseaza cartoful pe foaie de aluminiu. Se pot folosi si mai putine ingrediente, ce aveti prin frigider.

Se aseaza deasupra putina crema de branza, un pic de unt, verdeata taiata, condimente si cascaval ras. Se pun si cativa catei de usturoi pe langa cartof si se strange bine folia in sus ca la un saculet. Nu se condimenteaza caci branzeturile si mezelurile sunt suficient de sarate. Se introduc la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.Se servesc calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

27.02.2010, 21:43

mama ce bun

ela 1

28.02.2010, 01:28

mihaelar63 1

01.03.2010, 01:08

super , deja ii vad in pachetel de folie si facuti la gratar . favoriti .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!