Cartofi acordeon cu bacon

de Camelya in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2015 | 1326 vizualizari

 

Este o reteta super simpla, dar poate fi una dintre cele mai delicioase garnituri.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 4 linguri de unt topit sau ulei de masline
  • piper,sare
  • bacon optional
  • ierburi aromatice
  • branza rasa sau cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon:

Pentru inceput trebuie sa incingem cuptorul la 200 grade C. Cartofii trebuie sa fie curatati de coaja,spalati si uscati.Feliem cartofii astfel incat baza sa ramana intacta si sa mentina feliile.Trebuie sa indepartam cativa milimetri feliile una de cealalata. Asezam cartofii intr-o tava de copt in care am pus si hartia de copt. Ungem cartofii cu unt sau ulei de masline dupa care punem sare si piper.Punem cartofii la copt timp de 30 de minute timp in care feliile se vor deschide ca un evantai. Dupa ce au trecut cele 30 de minute ii scoatem si ii ungem cu restul de unt sau ulei de masline. Punem din nou cartofii in cuptor timp de 30-40 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata cartofii putem sa adaugam condimente, ierburi aromatice,branza rasa, cascaval ras sau alte ingrediente. Eu am pus bacon si a iesit delicios.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.09.2015, 09:48

Cat sunt de buni!

merisor 1

15.09.2015, 16:40

Tare buni si de efect!

Camelya 1

15.09.2015, 18:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa