Cartofi acordeon cu bacon

de Camelya in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2015 | 1119 vizualizari

 

Este o reteta super simpla, dar poate fi una dintre cele mai delicioase garnituri.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 4 linguri de unt topit sau ulei de masline
  • piper,sare
  • bacon optional
  • ierburi aromatice
  • branza rasa sau cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon:

Pentru inceput trebuie sa incingem cuptorul la 200 grade C. Cartofii trebuie sa fie curatati de coaja,spalati si uscati.Feliem cartofii astfel incat baza sa ramana intacta si sa mentina feliile.Trebuie sa indepartam cativa milimetri feliile una de cealalata. Asezam cartofii intr-o tava de copt in care am pus si hartia de copt. Ungem cartofii cu unt sau ulei de masline dupa care punem sare si piper.Punem cartofii la copt timp de 30 de minute timp in care feliile se vor deschide ca un evantai. Dupa ce au trecut cele 30 de minute ii scoatem si ii ungem cu restul de unt sau ulei de masline. Punem din nou cartofii in cuptor timp de 30-40 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata cartofii putem sa adaugam condimente, ierburi aromatice,branza rasa, cascaval ras sau alte ingrediente. Eu am pus bacon si a iesit delicios.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.09.2015, 09:48

Cat sunt de buni!

merisor 1

15.09.2015, 16:40

Tare buni si de efect!

Camelya 1

15.09.2015, 18:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salata de vinete si salam