Cartofi aurii la cuptor

de marianascarlat in Mancaruri de post, 22 Apr 2013 | 4990 vizualizari

 

Daca ati fost la Alba Iulia si nu ati mancat cartofi aurii , nu stiti ce ati pierdut!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi aurii
  • 4-5 linguri ulei
  • sare piper
  • busuioc uscat
  • boia dulce de ardei(sau iute)
  • 1/2 pahar vin
  • O cana supa de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in patru sau in doua (depinde cat de mari sunt) si se pun la fiert 10 minute.


Se scot cu o paleta si se pun intr-un vas care se poate baga la cuptor, se sareaza, se pipereaza, se pune busuiocul uscat, se pudreaza cu boia dulce. Se amesteca usor, apoi turnam peste ei 4-5 linguri de ulei, amestecam usor cu o spatula de lemn. Dupa aceea turnam peste ei 1/2 pahar vin si o cana de supa de legume. In lipsa supei punem apa.


Mai amestecam o data si ii bagam la cuptor. Din cand in cand ii mai stropim cu zeama din vas. Sunt gata cand s-au rumenit frumos.


O nebunie! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

22.04.2013, 14:48

CookieMonster 1

22.04.2013, 17:48

buniiiii

Rocsi 1

22.04.2013, 22:29

Buni si vreau o portie si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluţi cu ciuperci