Ghiveci cu ardei copt

de Bunica in Mancaruri de post, 14 Feb 2014 | 5202 vizualizari

 

Un ghiveci acu ce am gasit prin congelator.Am fost foarte multumita ce a iesit!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 1 cartof
  • 3 ardei copti
  • 1 vanata coapta
  • 1 dovlecel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • o foaie de dafin
  • o legatura de patrunjel verde
  • 4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu ardei copt:

Ceapa curatata,saplata si tiata julien se pune la inabusit in apa cu o lingura de ulei.


Cartoful curatat spalat si taiat cuburi se adauga peste ceapa.


Cand cartoful este aproape fiert adaugam vanata si dovlecelul taiat rondele.


Lasam sa fiarba 10 minute ,apoi adaugam ardeiul copt taiat fasii,sucul de rosii,foaia de dafin si restul de ulei lasand sa fiarba inca 10 minute.


Adaugam o lingurita de Baza Mirodenia (Fuchs)


Stingem focul ,adaugam usturoiul curatat ,patrunjelul tocat si punem capacul.


Se serveste atat cald cat si rece.


Langa ghiveci am pus salata de ardei copt la servire.

TIPS-URI

1

Vanata si ardeiul le-am avut in congelator coapte de cu toamna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

deyutzky 1

15.02.2014, 08:41

Pe gustul meu

diaconta 1

15.02.2014, 20:30

foarte bun ce ai facut Buni

mihaelar63 1

16.02.2014, 00:52

Ce culoare frumoasa ,energizanta cu ardei copti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi dulci cu rozmarin si nucsoara