Ghiveci cu ardei copt

de Bunica in Mancaruri de post, 14 Feb 2014 | 4282 vizualizari

 

Un ghiveci acu ce am gasit prin congelator.Am fost foarte multumita ce a iesit!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 1 cartof
  • 3 ardei copti
  • 1 vanata coapta
  • 1 dovlecel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • o foaie de dafin
  • o legatura de patrunjel verde
  • 4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu ardei copt:

Ceapa curatata,saplata si tiata julien se pune la inabusit in apa cu o lingura de ulei.


Cartoful curatat spalat si taiat cuburi se adauga peste ceapa.


Cand cartoful este aproape fiert adaugam vanata si dovlecelul taiat rondele.


Lasam sa fiarba 10 minute ,apoi adaugam ardeiul copt taiat fasii,sucul de rosii,foaia de dafin si restul de ulei lasand sa fiarba inca 10 minute.


Adaugam o lingurita de Baza Mirodenia (Fuchs)


Stingem focul ,adaugam usturoiul curatat ,patrunjelul tocat si punem capacul.


Se serveste atat cald cat si rece.


Langa ghiveci am pus salata de ardei copt la servire.

 

TIPS-URI

1

Vanata si ardeiul le-am avut in congelator coapte de cu toamna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

deyutzky 1

15.02.2014, 08:41

Pe gustul meu

diaconta 1

15.02.2014, 20:30

foarte bun ce ai facut Buni

mihaelar63 1

16.02.2014, 00:52

Ce culoare frumoasa ,energizanta cu ardei copti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu rozmarin si usturoi