Cartofi copti a la Jamie Oliver

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2012 | 3944 vizualizari

 

o reteta simplaaaa...si foarte gustoasa:D dar mai ales, sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari 
  • 6-7 catei de usturoi mai mari 
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti a la Jamie Oliver:

Cartofii se taie in 4 si se pun intr-un bol. Peste ei se adauga usturoiul taiat marunt, uleiul, rozmarinul si sare dupa gust si se amesteca pt a patrunde bine printre cartofi.


Intr-o tava se pune o foaie de copt peste care adaugam cartofii bine condimentati.


Se da la cuptor pt 50-60 de minute, la foc potrivit, pana se rumenesc.


Pofta bunaaaa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

VERONICA2607 1

16.02.2012, 23:28

bubulina44 1

20.03.2012, 14:02

Arata foarte bine si sunt deliciosi, se vede din poza
Cam asa ii fac si eu, doar ca le zic cartofi cu rozmarin si nu pun deloc ulei Simona119 si eu ii fac la cuptor electric insa ii pun dupa ce incing cuptorul cam 5 min la 220 grade apoi ii las cam o ora la 180-200 grade. Sper ca data viitoare sa iti iasa asa cum vrei tu! Spor!

Puffz 1

30.12.2012, 00:01

am vazut emisiunile lui jamie, niciodata n-o sa taie cartofii aia atat de mici ptr reteta asta. cartofii mici se lasa intregi si cei mari pe jumatate.

pe langa asta, Jamie ii fierbe vreo 10 minute inainte, apoi ii baga la cuptor frecati cu sare si ulei, si dupa 20 de minute ii scoate si adauga si verdeturi (rozmarin) pentru a nu se arde. apoi se baga la coptor pana se fac crocanti la exterior si pufosi in interior.

reteta voastra n-are NICIO TREABA CU JAMIE OLIVER, asa ca nu-i mai folositi numele.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sos alb