Cartofi copti a la Jamie Oliver

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2012 | 4220 vizualizari

 

o reteta simplaaaa...si foarte gustoasa:D dar mai ales, sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari 
  • 6-7 catei de usturoi mai mari 
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti a la Jamie Oliver:

Cartofii se taie in 4 si se pun intr-un bol. Peste ei se adauga usturoiul taiat marunt, uleiul, rozmarinul si sare dupa gust si se amesteca pt a patrunde bine printre cartofi.


Intr-o tava se pune o foaie de copt peste care adaugam cartofii bine condimentati.


Se da la cuptor pt 50-60 de minute, la foc potrivit, pana se rumenesc.


Pofta bunaaaa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

VERONICA2607 1

16.02.2012, 23:28

bubulina44 1

20.03.2012, 14:02

Arata foarte bine si sunt deliciosi, se vede din poza
Cam asa ii fac si eu, doar ca le zic cartofi cu rozmarin si nu pun deloc ulei Simona119 si eu ii fac la cuptor electric insa ii pun dupa ce incing cuptorul cam 5 min la 220 grade apoi ii las cam o ora la 180-200 grade. Sper ca data viitoare sa iti iasa asa cum vrei tu! Spor!

Puffz 1

30.12.2012, 00:01

am vazut emisiunile lui jamie, niciodata n-o sa taie cartofii aia atat de mici ptr reteta asta. cartofii mici se lasa intregi si cei mari pe jumatate.

pe langa asta, Jamie ii fierbe vreo 10 minute inainte, apoi ii baga la cuptor frecati cu sare si ulei, si dupa 20 de minute ii scoate si adauga si verdeturi (rozmarin) pentru a nu se arde. apoi se baga la coptor pana se fac crocanti la exterior si pufosi in interior.

reteta voastra n-are NICIO TREABA CU JAMIE OLIVER, asa ca nu-i mai folositi numele.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco