Cartofi copti acordeon

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 2445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti acordeon:

Cartofii se curata de coaja,bine spalati in apa rece se cresteaza din loc in loc de-a lungul cartofului crestand cu grija pana aproape de parte de jos a cartofului.

Forma fiind data,de ung cu putin unt moale,se presara sare si piper si dau la cuptor intr-un vas de yena acoperit cu capac si putina apa.

Cand cartoful este afoape facut,sa treaca usor furculita prin el,se da capacul la o parte si astfel se formeaza o usoara crusta deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi copti acordeon-0
Cartofi copti acordeon-1

COMENTARII (13)

Lau

Lau 1

08.10.2012, 08:58

place

adry88

adry88 1

08.10.2012, 09:03

buni

JamilaCuisine

JamilaCuisine 1

08.10.2012, 09:23

Buni buni. Si eu ii fac asa numai ca mai pun niste rozmarin si putin usturoi. Yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!