Cartofi copti cu friptura de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 17 Mai 2014 | 1933 vizualizari

 

Am profitat de Multicooker pentru a gati o friptura de vita, timpul de preparare a fost redus considerabil (comparativ cu ce imi ofera cuptorul aragazului meu)

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 bucati pulpa de vita
  • 3-4 linguri cu sos de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • ulei pentru prajit (2-3 linguri)
  • o lingurita cu marar proaspat tocat
  • condimente dupa gust: sare, piper, rozmarin, busuioc uscat, ardei iute uscat si macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu friptura de vita:

Pulpa de vita o condimentam dupa gust, alegand condimentele preferate (eu le-am folosit pe toate cele enumerate), o asezam in vasul multicooker-ului si o stropim cu ulei, adaugam un pahar cu apa si selectam din MENU programul BAKE la o temperatura de 180 de grade pentru 55 de minute, timpul maxim de coacere. De aceea, dupa finalizarea programului, l-am repornit in aceleasi conditii, carnea de vita necesitand un timp mai indelungat de coacere. Din cand in cand, am mai adaugat cate putina apa, pentru a evita prajirea, respectiv uscarea, excesiva a carnii. In paralel, am spalat bine cartofii, i-am condimentat din plin si i-am asezat intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt. I-am dat la cuptor pana ce s-au patruns bine, moment in care am adaugat usturoiul verde tocat si sucul de rosii. Am continuat coacerea pentru inca 20 de minute aproximativ. Se servesc calzi, presarati cu marar tocat, alaturi de friptura de vita. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 01:20

foarte buni

mihaelar63 1

18.05.2014, 02:55

Vreau si de la tine friptura buna

laura_n 1

18.05.2014, 15:34

ce bunaciune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Osso Buco a la Milaneze