Cartofi copti cu friptura de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 17 Mai 2014 | 3076 vizualizari

 

Am profitat de Multicooker pentru a gati o friptura de vita, timpul de preparare a fost redus considerabil (comparativ cu ce imi ofera cuptorul aragazului meu)

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 bucati pulpa de vita
  • 3-4 linguri cu sos de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • ulei pentru prajit (2-3 linguri)
  • o lingurita cu marar proaspat tocat
  • condimente dupa gust: sare, piper, rozmarin, busuioc uscat, ardei iute uscat si macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu friptura de vita:

Pulpa de vita o condimentam dupa gust, alegand condimentele preferate (eu le-am folosit pe toate cele enumerate), o asezam in vasul multicooker-ului si o stropim cu ulei, adaugam un pahar cu apa si selectam din MENU programul BAKE la o temperatura de 180 de grade pentru 55 de minute, timpul maxim de coacere. De aceea, dupa finalizarea programului, l-am repornit in aceleasi conditii, carnea de vita necesitand un timp mai indelungat de coacere. Din cand in cand, am mai adaugat cate putina apa, pentru a evita prajirea, respectiv uscarea, excesiva a carnii. In paralel, am spalat bine cartofii, i-am condimentat din plin si i-am asezat intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt. I-am dat la cuptor pana ce s-au patruns bine, moment in care am adaugat usturoiul verde tocat si sucul de rosii. Am continuat coacerea pentru inca 20 de minute aproximativ. Se servesc calzi, presarati cu marar tocat, alaturi de friptura de vita. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 01:20

foarte buni

mihaelar63 1

18.05.2014, 02:55

Vreau si de la tine friptura buna

laura_n 1

18.05.2014, 15:34

ce bunaciune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel la Multicooker