Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2015 | 4330 vizualizari

 

Yummy!!!! Cat imi plac acestia cartofi....cand sunt copti-prajiti cu sunca, carnatul, untul si cascavalul, i-ai manca si cu ochii, atat de buni sunt.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 felii branza topita
  • 3 felii sunca
  • 9 bucatele carnati
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita:

Cartofii se spala si se sterg.Rupem cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof.

Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava.

Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care  scoatem tava din cuptor si  desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.

Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare.

Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor.

Rondelele de carnat, le punem langa sunca. 

La sfarsit, punem bucatile de cascaval sau branza topita.

 Dam tava la cuptor, pana  cascavalul prinde o culoare caramelizata.

Se servesc calzi.Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti, cu sunca, carnati si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi