Cartofi cu cascaval si seminte la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2015 | 3136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi rosii lunguieti
  • 1 pachet cascaval Hochland (8 felii)
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • condiment pentru cartofi prajiti (la plic, din comert)
  • cca 50 gr. cascaval ras
  • seminte de: susan, in ,canepa decorticata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval si seminte la cuptor:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam sub jet de apa rece.

Tamponam cartofii cu servetele absorbante de bucatarie, apoi ii crestam (vezi foto).

Preincalzim cuptorul la 185 grade.

Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt.

Cartofii crestati ii umplem din loc in loc cu bucatele de cascaval feliat.

Ungem cu o pensula din silicon cartofii cu ulei de masline, presaram apoi seminte de in, canepa si susan, asezonam cartofii cu condiment pentru cartofi prajiti din comert.

Presaram cascaval ras peste cartofi si dam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana patrunde usor furculita in cartofi si pana se rumenesc cartofii si devin aurii.

Servim cu salata verde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval si seminte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

19.06.2015, 22:45

deliciosi!

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:23

Imi fac pacate cu cartofii acestia cu seminte . Nimic , dar nimic nu mi-a provocat asa inundatie de cand a inceput postul

mirela0911 1

21.06.2015, 14:34

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi inveliti in bacon