Cartofi cu cascaval si seminte la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2015 | 1260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi rosii lunguieti
  • 1 pachet cascaval Hochland (8 felii)
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • condiment pentru cartofi prajiti (la plic, din comert)
  • cca 50 gr. cascaval ras
  • seminte de: susan, in ,canepa decorticata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval si seminte la cuptor:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam sub jet de apa rece.


Tamponam cartofii cu servetele absorbante de bucatarie, apoi ii crestam (vezi foto).


Preincalzim cuptorul la 185 grade.


Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt.


Cartofii crestati ii umplem din loc in loc cu bucatele de cascaval feliat.


Ungem cu o pensula din silicon cartofii cu ulei de masline, presaram apoi seminte de in, canepa si susan, asezonam cartofii cu condiment pentru cartofi prajiti din comert.


Presaram cascaval ras peste cartofi si dam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana patrunde usor furculita in cartofi si pana se rumenesc cartofii si devin aurii.


Servim cu salata verde.


Pofta buna!


 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval si seminte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

19.06.2015, 22:45

deliciosi!

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:23

Imi fac pacate cu cartofii acestia cu seminte . Nimic , dar nimic nu mi-a provocat asa inundatie de cand a inceput postul

mirela0911 1

21.06.2015, 14:34

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume