Cartofi cu dovleac si cascaval la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 1744 vizualizari

 

Foarte mult mi-au placut cartofii cu cascaval la cuptor ai Rocsicutzei. I-am facut destul de des, dar de data asta am zis sa mai adaug ceva si a iesit aceasta reteta care ne-a placut tare mult, asa ca...... iata reteta.........

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi rosii
  • 1  zucchini
  • 4-5 morcovei
  • sare
  • 5-6 lg ulei de masline
  • 1/2 lgt busuioc uscat
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu dovleac si cascaval la cuptor:

Preparare Cartofi cu dovleac si cascaval la cuptor


Se curata cartofii si se taie felii mai groase. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate se scot si se lasa sa se scurga.


La fel se procedeaza si cu morcoveii.


Dovlecelul se curata, se taie in doua, se scot sambureii si se taie cubulete.


Intr-un vas de yena se pun cartofii, dovleacul si morcovii, se adauga uleiul, se condimenteaza cu sare dupa gust si se amesteca prin scuturare. Se acopera vasul cu folie si se da la cuptor pentru 15 minute. Se ia folia, se presara busuiocul uscat si cascavalul taiat cubulete, se amesteca usor si se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos si se topeste cascavalul.


Cartofii cu dovleac si cascaval la cuptor se servesc ca si garnitura alaturi de o fripturica de pui. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu dovleac si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.08.2011, 17:34

Asa e Bunica

mirela0911 1

19.08.2011, 17:36

Cris multumesc

mirela0911 1

19.08.2011, 17:36

Eduard multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Batata bi kezbera