Cartofi cu miez de lapte

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2012 | 1689 vizualizari

 

O garnitura delicioasa, dar poate fi consuma si simpla.

 

INGREDIENTE

  • cartofi albi 1000 g,
  • sare iodata,
  • miez de lapte Delaco,
  • rozmarin, oregano, busuioc, maghiran,
  • oua 4 bucati,
  • ulei de masline,
  • lapte dulce 200 ml,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu miez de lapte:

Cartofii se spala si se pun la fiert necuratati in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se taie rondele, se aseaza intr/o tava termorezistenta, se stropesc cu ulei de masline, se aduag vinul, se presara ierburile aromatice si se lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute la foc mediu, acoperit. La final, se adauga laptele, se aseaza cateva rondele de miez de lapte de la Delaco, se bat ouale energic si se rastoarna peste cartofi. Se mai lasa la cuptor, neacoperit, cca10 minute le foc iute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

17.10.2012, 16:22

buna

merisor 1

17.10.2012, 17:43

Buni cartofi!

babi5 1

17.06.2013, 11:58

buniiiiiiiiiii!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi la cuptor