Cartofi cu pui la cuptor

de madi_marin in Pui, 1 Feb 2010 | 17544 vizualizari

 

E o mancare foarte simplu de facut si gustoasa ....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 12 cartofi mici
  • 6 catei de usturoi
  • condimente pentru carnea de pui
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pui la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi. E indicat sa fie mai mici pentru ca se pregatesc mai repede. Se tin in apa rece pana pregatim restul ingredientelor. Pieptul de pui se taie bucatele nu foarte mari. Se ung cu putin ulei , apoi se condimenteaza. Cartofii se scurg  de apa si se pun pe un prosop ca sa fie bine uscati. Se pun intr+un castron, se dau cu putin ulei, cu sare, piper si marar (eu am avut uscat).

Se tapeteaza tava de cuptor cu hartie de copt unsa si ea cu putin ulei, apoi se pun cartofii, carnita si cateii de usturoi curatati dar intregi. Se stropeste totul cu putin ulei, apoi se da tava la cuptor pana ce se rumeneste totul frumos. Se mai intorc cartofii si carnita cu o paleta in timpul prepararii din cand in cand.

Noi am servit cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nana 1

20.02.2010, 20:28

foarte frumos si gustos .... si mie imi place puiu la cuptor cu cartofiori

madi_marin 1

20.02.2010, 20:38

ade_lavi75....spor la treaba... nana...te invit la o portioara....

DanutzaDJ 1

23.05.2010, 14:18

Multumesc de idee...am facut si a iesit delicios!!!!!Va mai astept cu idei...ma ajutati foarte mult..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu pleurotus