Cartofi cu pui la cuptor

de madi_marin in Pui, 1 Feb 2010 | 17674 vizualizari

 

E o mancare foarte simplu de facut si gustoasa ....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 12 cartofi mici
  • 6 catei de usturoi
  • condimente pentru carnea de pui
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pui la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi. E indicat sa fie mai mici pentru ca se pregatesc mai repede. Se tin in apa rece pana pregatim restul ingredientelor. Pieptul de pui se taie bucatele nu foarte mari. Se ung cu putin ulei , apoi se condimenteaza. Cartofii se scurg  de apa si se pun pe un prosop ca sa fie bine uscati. Se pun intr+un castron, se dau cu putin ulei, cu sare, piper si marar (eu am avut uscat).

Se tapeteaza tava de cuptor cu hartie de copt unsa si ea cu putin ulei, apoi se pun cartofii, carnita si cateii de usturoi curatati dar intregi. Se stropeste totul cu putin ulei, apoi se da tava la cuptor pana ce se rumeneste totul frumos. Se mai intorc cartofii si carnita cu o paleta in timpul prepararii din cand in cand.

Noi am servit cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nana 1

20.02.2010, 20:28

foarte frumos si gustos .... si mie imi place puiu la cuptor cu cartofiori

madi_marin 1

20.02.2010, 20:38

ade_lavi75....spor la treaba... nana...te invit la o portioara....

DanutzaDJ 1

23.05.2010, 14:18

Multumesc de idee...am facut si a iesit delicios!!!!!Va mai astept cu idei...ma ajutati foarte mult..

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui