Cartofi cu pulpe de pui la cuptor

de botcrina in Pui, 18 Ian 2015 | 12953 vizualizari

 

Este o mâncare delicioasă, te lingi pe degete nu altceva!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 500 g cartofi medii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 morcov potrivit de mare
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • 100 ml suc de roşii
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel verde pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pulpe de pui la cuptor:

Se curăţă cartofii, se spală şi se taie în patru pe lungime.

Se spală pulpele, se curăţă, apoi se taie în două fiecare.

Într-un vas termorezistent se pune ulei, legumele curăţate şi tăiate cubuleţe, cartofii şi carnea, apoi sucul de roşii, sarea, piperul, boiaua şi cimbrul.

Se amestecă toate ingredientele ca să se întrepătrundă aromele, apoi se întroduc la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 45 de minute la o temperatură de 180 de grade.

Pe la jumătatea timpului de coacere se scoate tava din cuptor şi se amestecă iar ingredientele.

Se serveşte mâncarea cât este călduţă cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

opţional se poate folosi şi usturoi;

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor